Avís legal

NASP COMPLEMENTS és responsable de la web www.naspcomplements.cat

, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

NASP COMPLEMENTS és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de la capçalera. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de www.naspcomplements.cat podeu adreçar-vos a:

NASP COMPLEMENTS

C/ de la Casanova, 10 (Polígon Industrial de Begudà)
17857 Sant Joan les Fonts
Tel. 972 690 402 · info@naspcomplements.cat

La publicació digital d’NASP COMPLEMENTS té com a objectiu posar a disposició de tothom continguts d’interès general complementaris a la seva activitat professional i a difondre tots els seus serveis.

La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

Protecció de dades

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través d’aquesta web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat d’NASP COMPLEMENTS, el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.