Què NASPeres de nosaltres…

sinó ser el teu millor complement?

Som el complement que necessiteu i ens encarreguem de dur-vos tot allò que desitgeu.

Amb aquesta idea vam néixer l’any 2000 com a distribuïdora d’embalatges per a l’alimentació i el càtering. I fins ara ens hem encarregat de què això sigui així.

Al començament vam establir la nostra seu a Sant Jaume de Llierca, però de seguida ens vam traslladar a les Planes d’Hostoles i poc després a Sant Esteve d’en Bas, on vam estar-hi una llarga temporada. Ara ens podeu trobar en una nova planta al polígon industrial de Begudà, a Sant Joan les Fonts.

A banda d’un ampli catàleg de productes que us podem oferir, també gestionem impressions personalitzades sobre qualsevol tipus de suport i posem a la vostra disposició una àmplia gamma de productes tècnics de neteja homologats per a tots els sectors.

A més, l’any 2016 vam començar a treballar amb productes elaborats amb materials respectuosos amb el medi ambient, una de les gammes més demandades si tenim en compte que la tendència actual és l’eliminació del plàstic. Per aquest motiu, us oferim la gamma de productes biodegradable i compostable BioNasp, adequada a les necessitats actuals dels nostres clients.

 

Clients,
la vostra fidelitat és l’estímul
que ens empeny a continuar innovant i millorant cada dia.
Gràcies per la confiança!

Narcís Naspreda

Contacte

NASP COMPLEMENTS

C/ de la Casanova, 10 (Polígon Industrial de Begudà)

17857 Sant Joan les Fonts

Tel. 972 690 402 · info@naspcomplements.cat

Contacta amb nosaltres