Som el complement que necessiteu. A Nasp ens encarreguem de dur-vos tot allò que desitgeu. Amb aquesta idea vam néixer l’any 2000 com a distribuïdora d’embalatges per a alimentació i càtering i fins ara ens hem encarregat de que sigui una realitat. Als inicis, vam establir la nostra seu a Sant Jaume de Llierca però de seguida ens vam traslladar a les Planes d’Hostoles i, poc després, a Sant Esteve d’en Bas, on hi vam estar una llarga temporada. Ara ens podeu trobar en una nova planta al polígon industrial de Begudà, a Sant Joan les Fonts.

A banda d’aquest ampli catàleg de productes que us podem oferir, també gestionem impressions personalitzades sobre qualsevol tipus de suport. I, en cas que necessiteu deixar el vostre espai net com una patena tenim a la vostra disposició una àmplia gama de productes tècnics de neteja.

A més a més, l’any 2016 vam començar a treballar amb productes que són respectuosos amb el medi ambient, una de les branques amb més previsió de creixement si tenim en compte que la tendència actual és l’eliminació del plàstic. Per aquest motiu, us oferim la gama de productes Bionasp, fets amb material biodegradable i de compostable i adequada a les vostres necessitats.

Si ens busqueu ens podeu trobar voltant per tota la província de Girona així com a Osona, el Vallès Occidental i altres comarques! Això sí, sempre oferint-vos els màxims compromís i professionalitat per fer-vos arribar els millors productes.

Contacte

NASP COMPLEMENTS

C/de la Casanova, 10 (Polígon Industrial Begudà)

17857 Sant Joan les Fonts

Tel. 972 690 402 · info@naspcomplements.cat

Contacta amb nosaltres
Accepto termes i condicions